euli

 

Mit garantál Önnek az Eurolingua 2000 Szakfordító és Tolmács Iroda?

 

 

Vállalkozásunk mintegy két évtizedes tapasztalattal és komoly szakmai felkészültséggel rendelkező vezetője igényes munkatársakat foglalkoztat.

Komoly referenciákkal rendelkezünk, részt veszünk a legnagyobb egri vállalatok alapításával kapcsolatos műszaki, jogi, gazdasági tolmácsolási és szakfordítási feladatokban. Folyamatosan fogadjuk vállalkozások és magánszemélyek megrendeléseit.

Elsődleges célunk a minőség, képesek vagyunk rugalmasan alkalmazkodni a sürgős, nagyobb megrendelések teljesítéséhez is.

Profilunkhoz tartozik elsődlegesen az európai forrásnyelvekről  európai célnyelvekre fordítás, európai nyelveken végzett tolmácsolás, lektorálás. Azonban ez még nem minden, mivel szükség esetén a különlegesen ritka nyelvi anyagokra is találunk megfelelő szakembert.

 

Várom jelentkezését!

Elérhetőség
an image

E-mail küldéshez kattintson ide!

Tel: (30) 9630-468
Fax: (36) 310-186

Elérhetőek vagyunk Skype-on és Facebook-on is.

További információ itt!

Szakterületek
an image

Az EuroLingua 2000 erőssége, hogy szakmailag kimagasló fordítókkal, tolmácsokkal dolgozunk. Szakterületeinket itt tekintheti meg!

Szaknyelv
an image

Az EuroLingua 2000 Szakfordító és Tolmács Iroda neve is tükrözi, hogy elsősorban európai forrásnyelvről európai célnyelvre végzünk szakfordítást, tolmácsolást.

EuroLingua 2000


EuroLingua 2000
Szakfordító és Tolmács Iroda
E-mail: E-mail küldéshez kattintson ide!

Tel: (30) 9630-468
Fax: (36) 310-186